fredag den 2. oktober 2015

Barcelona 2015


Tak for en fed tur

Det var da med spænding at jeg så frem til konceptet ” vi lejer sgu en lejlighed ”. Indrømmet at jeg er lidt af en kontrolfreak, men sådan er det jo. Det blev da også gjort til skamme og min skepsis blev gjort alvorlig til skamme. Det er helt sikkert, at vi laver den samme model igen om 2 år. Konceptet med en lejlighed hvos vi er fælles om mange ting, er noget bedre end at dele os op på forskellige rum.

Lejligheden var en oplevelse i krims -  krams og en masse detaljer og et meget langt log in til WiFii. Nu fortalte hjemmeside at der var 13 værelser, skal vi ikke bare sige at der var 13 rum. Det ødelægger dog ikke helhedsindtrykket. Det var en god lejlighed. Den lå sindssygt godt og tæt på alt.  Værten Nicola modtog os supergodt og sagde såmænd også pænt farvel. Alt i alt en god oplevelse at bo på Carrer de Valencia.

Der var mange oplevelser på turen og de planlagte ting fungerede perfekt. Morten og Ole var arkitekterne bag Cape Diem, Escape samt bustransport frem og tilbage. Super godt gået.  Cape Diem var en anderledes oplevelse, mad, fin vin og massage var en cocktail som jeg ikke har set før. Spændende restaurant med nydelige massagedamer, neger på lokummet, en mand som bappede på havannaer med mavebælte og ikke mindst stedets stil.

Ole bookede plads på 9Reine Argentinske restaurant. Spøjst var det at restauranten lå skråt overfor vores bopæl. Det var en stor oplevelse at spise på dette sted. Argentinsk kød i høj klasse. Dertil hørende spansk og argentinsk vin,- ligeledes i høj klasse.

Vi jokkede meget rundt, så på mange ting og jeg skal ikke uddybe det nærmere end at fortælle at Tapas restauranten var suveræn, øllene uden peanuts ved stranden var sjov, pubben i kælderen i vores ejendom var hyggelig med rigtig gode gin & tonic med enebær. Turen til Escape var også ret sjov og kunne saghtens tåle en tur til. Der kunne nævnes mange flere highlights, men det forbliver på harddisken.

Udgifterne til driften forløb uden de store udsving. Ros til alle for at spæde til kassen når det kneb. Ros til Nemo for at have pengene sammen med løgene og for at styre sedler og mønt. Du genvælges til den opgave.




At denne samling mere eller mindre middelaldrene mænd er blevet mere modne, ses på rytmen, den afbalancerede tilgang samt paradigmeskiftet i de våde såvel tørre fortæringer. Det foregik i et adstadigt tempo det hele. Der er vel ikke noget som kan bekræfte dette, mere end at fortælle at når I alle begynder at rydde op, igangsætte en opvaskemaskine, tømme askebægre, gå ned med skrald osv….så er I for alvor modne.

Dette bekræftes også i den bedømmelse VI har fået af værten.


Hi Finn,


You’ve received a review from nicola for your stay in ‘Apartment in Paseo de Gracia’:


They were a lovely group. Very polite, friendly, tidy and very quiet people. It has been a positive experience. I strongly recommend them as guests. Five stars


Warm regards,
Tak til alle for en god tur, hyggeligt og sjovt samvær hvor vi glemte alt andet end os selv.
Dato for næste tur er sat til perioden 18.09.2017 – 24.09.2017