søndag den 10. januar 2016

Generalforsamling 2016

Det er en super hybel hr.Jessen residerer i, deroppe i Holte,- også dejligt at Casa Jessen lå i stuen.

Lad mig lægge ud med at udnævne Bjarne til Totempælen. Ikke så meget fordi han var stjernestiv, men fordi han gentog sig selv flere gange. Manifester er nu ikke Bjarnes stærke side, ej heller proklamationer endsige taktisk snilde i en venskabelig meningsudveksling mellem venner.

Tillykke med placeringen.

Regnskab gennemgået og godkendt. Enighed om at rette fokus på den anden klub Team Lonely Jørn og den manglende indbetaling for det tålte ophold i Team Coma. Formanden eller er han æresmedlem?....fortalte med sin sædvanlige charme, at der var indbetalt et udefinerbart beløb til klubkassen i weekenden. Vi afventer, -og ser med ekstatisk spænding til dokumentationen på VORES bankkonto på mandag.

Der kom forslag om at hæve kontingentet. Begrundelsen er underordnet, men det blev besluttet at vi fra den 01.02.2016 betaler 300,00 kr. pr.mdr.

Team Coma on tour 2017 blev også drøftet. Konceptet fra Barcelona fastholdes. En fælles lejlighed fungerer rigtig godt. Destinationen er forsat dernede hvor de korte rør er mere en regel end undtagelse. Der er foreslået Portugal som udgangspunkt, men andre lande kan også komme i spil.

Tak for god ro og orden.

Indrømmet, der var dejlig med i lange baner. Fiskefilet, mørbrad, æg und rejer, sild, flæskesteg, leverpostej og et stærkt besat ostefad. Dertil hørende et uvist antal forskellige snaps. Vi må endelig ikke glemme traditionen, den Lettiske indgang med rugbrød og vodka. ( Vodkaen var vel nok den mildeste der nogensinde er serveret)

Hvad der skete efter osten forbliver i klubben, men en dejlig aften i selskab med nogle af de bedste DAMP-børn. Tak fordi I er dem I nu en gang er.